Tips om tipping

Selv om du er over gjennomsnittet glad i fotball, er det ikke sikkert du vet alt som er verdt å vite om sportsbetting, også kalt tipping på norsk. Sportsbetting er som regel mer omfattende enn det Norsk Tipping har å by på, men det er i prinsippet det samme du gjør – du satser penger på et utfall av en kamp. Her vil du finne informasjon om hvordan du kan finne frem til de beste tippetipsene.

Les på spillesider – For å få et helhetlig bilde av situasjonen, kan det være nyttig å se hva de ulike tilbyderne gir av odds. Dette er en fin angivelse på hvordan de forventer at ting forløper, og på Norgekasino.com kan du lese mer om dette.

Følg ekspertenes valg – Du kan lese på sportssidene i ulike aviser, som Dagbladet og finne ut hva ekspertene sier om de ulike fotballagene foran tippekamper. Både kamper midt i uka og helgas kamper er tilgjengelige for gjennomgang, slik at du kan bestemme hvordan din kupong skal se ut.

Se hva folket gjør – På Norsk Tipping sine egne sider kan du velge å fylle ut kupong slik «folket» har fylt ut sine, det vil si at du går sammen med flertallet. Fordelen er nok at du har mange som trekker i samme retning, så sannsynligheten for at dette er mer eller mindre riktig vei er større. Ulempen som vi syns dominerer er selvfølgelig at dersom flertallet har rett, blir også premiene fordelt på flere – og de kan da bli vesentlig mindre.

Et siste tips vi kan gi er at du setter deg inn i hvordan sesongen har vært for de ulike lagene, og gjør deg opp en mening utfra dette. Skulle du synes dette høres for slitsomt ut, kan du alltids gå for livebetting, og dermed trekke deg ut dersom du ser det plutselig går den gale veien. Ditt valg!