Supporter for livet

De aller fleste fotballfans har ett lag – det ene laget som er alt, som de støtter opp om uansett. Noen har kanskje både et norsk og et utenlandsk lag de støtter, men som regel er det ett lag som allikevel skiller seg ut. Å være fotballsupporter er ikke noe som skjer over natten, og det er heller ikke noe man bare vokser fra seg.

I samfunnet har fotballsupportere ofte et dårlig rykte, og ganske ufortjent også vil nok mange si. Det faktum at noen få, en liten prosentandel, oppfører seg som idioter ødelegger selvsagt for resten, men det betyr likevel ikke at det er ok å dra alle over en kam. De aller fleste fotballsupportere er mest opptatt av laget sitt og sporten, og har absolutt ingen interesse av å lage bråk, om vi skal stole på de som sier sitt i Dagbladet. Her er det viktig at man alltid viser hvor man hører hjemme, at man tar avstand fra disse menneskene og går foran med et godt eksempel for den yngre garde.

Å være supporter handler ikke bare om å stille opp på kamp (enten det er på stadion eller hjemme i stua), det er rett og slett en livsstil. En ekte supporter viser gjerne frem fargene og laget sitt, selv i hverdagslivet. Drakter, luer, skjerf, koppen på jobben. Som fotballsupporter viser man seg gjerne frem hele tiden. Uansett hvilket lag du følger så finnes det mest sannsynlig en masse supporterutstyr å velge mellom. Hos kopshop.no finner du mye flott å velge mellom, kanskje det er på tide med noe nytt?

Når man kjøper supporterutstyr er man også med på å støtte klubben økonomisk, noe som ikke nødvendigvis kun kommer A-laget til gode, men som ofte også er med på å støtte lokale tiltak for barn og idrett. Det er jo rett og slett win-win det!