Opplev herlige La Liga

La Liga er en av fotballigaene som trekker til seg flest tilskuere. I motsetning til Premier League viser La Liga spillernes individuelle ferdigheter i større grad. Store stjerner som Messi, Modric, Rakitic og Benzema skiller seg ut for sin mestring av ballen. Mange nordmenn reiser til Spania hvert år for å se La Liga-kamper live. En fotballreise kan enkelt kombineres med andre aktiviteter knyttet til turistattraksjoner og kulinariske opplevelser.

Hvor å dra

En av de beste fotballdestinasjonene i Spania er nok Barcelona. Byen byr på mye spennende for enhver fotballentusiast. I tillegg til utrolige fotballkamper på Camp Nou, vil du kunne besøke El Museu del Barça – F.C.Barcelonas egne museum. Her kan du se spennende objekter som inkluderer alt fra trofeer til gamle fotballtrøyer som tilhørte kjente fotballspillere. Dette i tillegg til den offisielle butikken og den nylig bygde sportsbyen.

Hovedstaden

Spanias hovedstad, Madrid, er også en kjent fotballdestinasjon. Her kan du se både Real Madrid og Atlético de Madrid. Flere nordmenn reiser stadig dit for å se kjente fotballspillere, og ikke minst Norges egne Martin Ødegaard. Fra hovedstaden kan du også fly til andre spanske byer som Valencia eller Sevilla. Her kan du også se spennende fotballkamper på kjente stadioner, som Mestalla og Estadio Ramon Sanchez Pijuan.