Når fotball og PSG er dine store interesser

Er du en fotballentusiast med sans for europeiske og franske lag spesielt? Da vil vi tro at du kan mye om Paris Saint-Germain, like kjent som Paris-SG og PSG. En av verdens største, rikeste og mektige klubbene i verden dominerer like mye i Champions League som på hjemmebane.

Crème de la crème av fotball

Frankrikes aller største lag har hatt stjerner David Beckham, Neymar, Ronaldinho og Zlatan Ibrahimovic i stallen. Frankrik er på vei til å hevde seg like mye som lag fra Tyskland, England og Spania og er blitt en stor pengemaskin. Stiftet i 1970 har herrelaget vunnet den franske toppligaen Ligue syv ganger av de siste ni sesongene. Laget og navnet Paris Saint-Germain ble til etter sammenslåingen mellom Paris FC og Stade Saint-Germain. Her finner du alt du trenger å vite om PSG.

Den franske toppliga

Visste du at PSG også huser et kvinnelag i fotball samt et håndball-lag? Om du ikke har interessert deg så mye for europeisk fotball tidligere, er det til Paris du bør se om du er nysgjerrig på europeisk toppliga-fotball. Det franske fotballeventyret opplever du best og mest autentisk med omvisning og kamp på stadion Parc des Princes i et av deres 48 000 seter.