Livet som supporter

Det å være en stolt supporter omfatter for de fleste mer enn å se en kamp i ny og ne. Det er ren, pur kjærlighet og en livsstil. Her snakker vi ren lidenskap og for mange også lidelse om favorittlaget skulle tape. Så for de fleste ekte supportere handler sporten om så mye mer enn bare sport; det er et fellesskap.

Det spiller plutselig ingen rolle hvem du er i samfunnet; det er laget som teller. Folk synger, de jubler og holder rundt hverandre selv om de ikke kjenner hverandre. Det er ren glede og på tribunen er alle på samme lag og deler alle gleder og sorger. Det å være supporter gir også spenning i hverdagen. Man har et samtaletema om man liker samme lag eller ikke, og selvfølgelig kan det gå en kule varmt iblant også.

For noen er det såpass viktig å støtte sitt lag at man konkurrerer om tittelen «Årets supporter». Drammens Tidene skrev om akkurat dette fenomenet. Det ligger nemlig mye stolthet bak det å støtte sitt lag. Det er klart at det finnes forskjellige nivåer av dedikasjon, men for noen er «Årets supporter» en gjev tittel å få.

Mange vil også vise sin støtte til laget visuelt. Det finnes utallige supportereffekter der ute og det kan være vanskelig å velge en butikk. Supporters Place er en butikk som er en supporters drøm. De har noe fra de aller fleste lagene, man finner klær, drakter, suvenirer og alt et stolt supporterhjerte kan ønske seg. Hva med en liten figur av din favoritt fotballspiller? Helhjertet og dedikerte er de fleste supportere, så en liten gave herfra kan også bli kjærkommen hvis du mangler gavetips til din fotballinteresserte venn eller venninne. Supporters Place har også en egen outletbutikk hvor man finner varer til sterkt reduserte priser.