Liverpool supportere – en rase for seg

Liverpool Fotball Club har en lang historie bak seg. Det hele startet i 1892 da laget ble stiftet. De har vunnet 18 ligatitler i ettertid og de har vunnet tre UEFA cuper og seiervinnercupen har de vunnet hele fem ganger, det bare for å nevne noe av deres meritter.

Liverpool kan også vifte med sin tilskuerrekord, for i 1952 besøkte hele 61 905 personer FA-cupen mot Wolves. Og supporterne stiller opp som alltid, i medvind og motvind. I Norge telles godt over 40 000 supportere, og det er lett å se hvorfor hos NRK. I Danmark og i Sverige har de egne klubber, men det berømte slagordet: «You will never walk alone» er assosiert med den engelske klubben. Liverpool er blitt et internasjonalt lag, og det er ikke bare på hjemmebane eller her i Skandinavia de har supportere.

Når du støtter et lag så er det også viktig å vise dette. Ikke bare til laget du heier på, men også til motstanderne. Jo flere som støtter laget ditt og viser det, desto skremmende blir det for motstanderlaget å gå ut på banen. Ønsker du deg effekter som supporter til Liverpool er KopShop et fantastisk sted å besøke. Her finner du det meste av effekter for å støtte opp om 125 år med fotballhistorie fra Liverpool. Det er alt fra drakter, treningsklær og suvenirer av alle slag. De har også en julebutikk med tøfler, slips og nisseluer tilegnet laget. Her er der noe for enhver.

Er du medlem av Liverpool supporterklubb kan du også få rabatter i KopShop ved å opprette en bruker på Kopforum og få 10 % rabatter på det du kjøper av suvenirer. Dette er en hyggelig bonus for trofaste Liverpool fans.